Keleti szláv ezmegaz.
Keleti szláv ezmegaz.
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Túsztárgyalás

Illustration for article titled Túsztárgyalás

Ha lehet hinni az Interfax hírügynökségnek, Moszkva ki szeretné cserélni Nagyezsda Szavcsenkot. Érdekes módon nem a a két GRU szpecnazos katonára, akiket Kijevben tartanak fogva.

A hírügynökség Viktor But-ot említi, akit 25 évre ítéltek az USA-ban fegyverkereskedelem és terrorizmus támogatása miatt. Ő volt az ihletője a “Fegyvernepper”(“Lord of war”) c. filmnek, amiben Nicolas Cage játszotta a szerepét.Valamint Konsztantyin Jarosenkoról szól a fáma, akit Libériában fogtak el, rengeteg kokainnal, és 20 éves büntetését tölti szintén az Egyesült Államokban drogcsempészésért.

Ha jól látom, akkor ez nagyon gáz. Parancsra elmégy Ukrajnába harcolni, elfognak, és ott rohadhatsz meg egy ukrán börtönben a Kreml felől. Viszont ha fegyvereket adsz el az Al Kaidától a kolumbiai marxista gerillákig bárkinek, vagy épp nagy mennyiségű kábítószert szállítasz pilótaként, akkor a Kreml majd a túszáért cserébe kivált téged. Érdekes üzenet ez a katonáknak.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter