Keleti szláv ezmegaz.
Keleti szláv ezmegaz.
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Hírek egy párhuzamos univerzumból

Hírek egy párhuzamos univerzumból

A NASA vezetőjéről, Charles Frank Boldenről kiderült, hogy az adóbevallásában nem szereplő lakása van Moszkvában, kilátással a Patriarsije Prudi tóra. A Fehér Ház szóvivőjének, Josh Ernest-nek neje pedig az Ingusétiai Szabad Gazdasági Övezetben alapított céget.

Az USA elnöke, Barack Obama felhívta Mexikó elnökét, hogy tartsa magát a második ottawai jegyzőkönyv pontjaihoz, és fejezze be a független Chihuahuai Népköztársaság területének ágyúzását.

A CNN „Ajándékozz fát” akciót hirdetett Minesota állam szegényeinek téli fűtését megoldandó.

A Nemzeti Felszabadítási Mozgalom aktivistái Chuck Norris vezetésével motoros túrára készülnek Hiroshima és Nagaszaki meglátogatásával, a „Meg tudjuk ismételni!” jelszóval.

New Yorkban leleplezték Jefferson Davis Cereteli által készített szobrát.

Az USA Nemzeti Gárdáját átnevezték Belügyi Csapatokká, alárendelték a SWAT-ot, DEA-t, BATF-ot. AZ FBI igazgatója vezércikket írt a New York Times-ba, amiben repressziókra és izolációra hívja fel Amerika népét.

Michelle Obama férjhez ment egy kevéssé ismert broadway-i producerhez.

Barack Obama az éves Egyenes Vonal c. TV műsorban megjósolta a rubel krachját.

Az USA elnöki hivatala 100 darab Lada SuperVestaLongXXL típusú luxuskocsit vásárolt.

Hillary Clinton beszédében felhívta a hatóságokat, hogy a jégcsapokat New Yorkban Goodbye Amerika típusú lézerrel távolítsák el, melyet azok a tudósok fejlesztettek ki, akik még nem tudtak a Szilikon Völgyből Szkolkovóba költözni.

Módosították az amerikai alkotmány II. 1. cikkelyét, így mostantól az elnök 10 évig tölti be tisztségét. A XXII. módosítás 1. pontját eltörölték, így bármennyi cikluson keresztül újraválasztható az elnök.

A Fehér Ház szóvivőjének egy Szlava típusú luxusórát ajándékozott a felesége.

Joe Biden szenátor megígérte, hogy hamarosan kifizetik a fél éve elmaradt bérét a Boeing dolgozóinak.

A Chihuahuai Népköztársaság felkelői bejelentették, hogy két hét alatt beveszik Mexikóvárost. Barack Obama cáfolta, hogy országa résztvevője lenne a konfliktusnak. „Azok ott békés fegyvertelen narkobárók, akik az angol nyelv védelmére keltek fel – mondta a sajtótájékoztatóján. – Az amerikai katonák szabadságon vannak, Abrams tankot pedig minden Walmartsban lehet vásárolni.”- tette hozzá.

Oroszország és az EU szenkciókat vezet be Washingtonnal szemben. Lavrov külügyminiszter meglátogatta Mexikót. Feltételezik, hogy Monomah típusú tankehárító rakéták átadásáról volt szó.

Chicagóban Hemingway köteteket égettek.

Spielberg azt mondta, hogy a rabszolgaság - patriotizmus, a nép bölcsességének jele.

November 10-én, a tengerészgyalogság alapításának napján részeg marine-ok bourbonos üvegeket törtek a fejükön, szökőkutakban fürödtek, és új-mexikói kereskedőktől rabolnak ananászt.

Bruce Willis, a fején PRESS feliratú sisakban géppuskával lőtt mexikói katonákra a Río Bravo del Norte mellett.

Az Amerikai Baptista Egyház képviselői, akik megszentelték a GPS műholdat szállító rakétát bejelentették, hogy nem ők tehetnek a lezuhanásról, egyben elítélték az amerikai népet a hit hiánya miatt, és kérték finanszírozásuk növelését.

Steven Spielberg új gyorsétteremláncot alapít, Eat in Garage névvel, és kért az új cég PR-jére a Republikánus Párttól egymilliárd dollárt.

Stephen Hawkingot nem engedték be egy McDonalds-ba. „Nem akarjuk, hogy a vendégek megijedjenek” – mondta az étterem vezetője.

Iowa kormányzója 20 ezer rendőrt gyűjtött össze egy stadionban, akik személy szerint neki esküdtek hűséget. A kormányzó az Instagramján olyan képet tett közzé Hillary Clintonról, amelyen az egy puska távcsövének célkeresztjében látszik.

II. Erzsébet, a brit uralkodó bejelentette, hogy a Brit Birodalom szétesése volt minden idők legnagyobb geopolitikai katasztrófája, és az angolok, amerikaiak, indiaiak és a többiek egy nemzet.

John McCain szenátor megcsókolta egy kisfiú hasát.

Ugye milyen abszurdnak hatnak a fentiek? Már ha az USA-ról van szó. Akkor miért nem abszurdak, ha egy másik országról?

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter